Sunday, April 24, 2011

Angry Birds


Sape penah main game ni angkat tangan?? Sengal kan duk guna ayat yg sama utk 2 post.

Ok ni la kegilaan aku semenjak 2 menjak ni.. Addictive sungguh. Padahal game ni dh lama kuar.. Utk yg tak tau game ni game apa, game ni citer peperangan between burung2 (merah, biru, kuning, hitam dgn putih) dgn sekumpulan vavi sbb vavi2 nih duk curik telo burung ni. Kita lastik burung2 ni dgn matlamat hapuskan semua vavi dlm  setiap level.

Layan sket screenshot game ni

Burung kuning duk serang vavi





Disebabkan ke'obses'an aku main game ni, td aku jln2 kt mahkota parade dan aku terbeli la plush angry bird merah ni.. gile nice.. klu aku kaya mau aku angkat skalik yg biru, kuning, hitam dgn putih

11 comments:

Timun Laut said...

Aku penah main game nih,
Best! tapi susahhhhh... aku selalu kalah huhu

atiey azha said...

kat mana nak main ni ? waaa ! nak main jugak !

syaEYRA said...

alamak comelnye toys tu lagi2 warna merah

udin said...

peh! menarik gak games nih.. sebelum ni penah dgr gak.. tapi masih belum cuba lagi.. hehehe.. ;)

Red said...

mana nak cekup installer dia.?

udin said...

gua tag lu bro.. jom join giveaway nih..

http://budaklogam.blogspot.com/2011/04/giveaway-ujang9897.html

Cazari said...

TL: ade part tu kdg ingt mcm x lps kan? skali lps je.. cuma x dpt 3 bintang la

atiey + Red: me main kat pc je.. xde ipad/iphone.. search la.. ade

syaEYRA: aritu rasa cam nk beli lg yg lain

udin: kasik try la.. addictive.. nnt aku join GA ko tu k

NAZRUL AZAT said...

xsuke angry2, heheeee

touyakaruma said...

Tak minat pun .... mungkin sebab selalu layan L4D kot ?

Kalaulah Aku Jadi Perdana Menteri 1
Aq Vs Nemesis 1

Naz said...

huhu. nak main tapi takde device nak main la pulak.. :(

hibary said...

try maen alien shooter :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...