Friday, April 22, 2011

Upcoming Movie: Kung Fu Panda 2


Sape tgk movie yg first angkat tangan?? Aku rasa almost sume org pernah tgk. Aku lak rasa-rasanya lebih 8 kali kot tgk. Tgk wayang, beli DVD dia. Kuar tv aku lyn lagi. Anak² buah dtg umah aku and pasang citer ni aku join layan.

Utk movie ke-2 ni Po yg kini dh jadik Dragon Warrior ditugaskan utk mengetuai Furious Five bg menentang Lord Shen, sekor merak albino yg katanya nk tawan China dgn satu senjata yg sgt power, yg blh musnahkan Kung Fu tu sendiri.

Movie ni akan kuar 26 Mei 2011 nih.. Musti tonton nih

Watak²

Jack Black sbg Po

Dustin Hoffman sbg Master Shifu

Angelina Jolie sbg Master Tigress
Lucy Liu sbg Master Viper
David Cross sbg Master Crane
Set Rogen sbg Master Mantis
Jackie Chan sbg Master Monkey

Jom usha trailer dia

10 comments:

Cik Itam @ ira said...

nak tgk.. nak tgk

Cazari said...

kan? jom belanje sy

IeRa said...

nk tgOk jugOk..!! huhu

HAZWAN17 said...

mintak-mesti best dan kelakar

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.bw here^^ nice blog :)
Feel free to visit me @ frommetoyou~
:)

mabk.abubakar said...

wah.. dah nak kuar dah.. mesti klako giler..

udin said...

peh! sempoi.. kena tengok ni.. ;)

deno said...

WAH! YE KE!!! deno minat sgt citer nie, kelakar... best lak tu....! best3!

zikeryhassan said...

nak tgk. nak tgk. kwn sy mau belanja. ahaha

Cazari said...

tak tahan ayat dia tu.. jumpa musuh lama dia.. tangga.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...