Monday, April 25, 2011

Toy Review: Figma Drossel

Ingat tak post lama aku dulu pasal Drossel nih. Setelah sekian lama aku mencarik beliau, akhirnya kami bertemu juga. Yg aku dpt ni second hand, tp org sblm ni jaga dgn sgt cermat. Kotak dan Drossel tu sendiri keadaanya almost perfect.


Ni la kotak nye
Figma menghasilkan Drossel dgn chantek sekali. Aksesori pun bnyk sgt
Ada 3 design kepala, stand, set tgn, buku dan plastik simpan aksesori
Design 1
Design 2, suka yg ni

Design 3.. Siap ade background

Mari membaca

Wah, kejap je dh dpt balak ye

Peh smp 2 org
Aku suka sgt Drossel ni, bg aku Figma sgt detail buat figure nih. Aku bg beliau 5/5 bintang

9 comments:

NAZRUL AZAT said...

amboi amboi amboiiiii

FaDzLiNa said...

cute..suka! :)

Naz said...

perghh.. cool..! :)

udin said...

terbaek! PADU!!!

mabk.abubakar said...

hermm.. kalo sunyi..jom layan gol terbaik safee sali dgn pelita jaya..

Cazari said...

thanks sume..

mizzapple said...

cun giler!

cucu tok adam said...

main robot lagi?

hobi yg menarik

=)

Cazari said...

cucu tok adam.. 90% content dlm blog ni sume citer psl benda gini.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...