Tuesday, February 8, 2011

Fireball Drossel

Korang pernah tgk tak citer Fireball ni? Dia ni CGI drp Disney dgn usahasama Toei Animation..
Satu episod ade dlm 2 minit je.. Cuba layan episode pertama dia ni



Tapi aku plg suka dia nye watak utama la.. Robot pompuan nama Drossel nih.. Kawaiii..

So ni versi action figure dia drp Figma


Cumel la.. Nyesal tul aku tak beli aritu.. Skrg rege dah naik 2 kali ganda..

Layan lg pic beliau

Dia ade bnyk mode

11 comments:

udin said...

mcm best ja cite ni.. :D

syaEYRA said...

comel. melentik patung nih!

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

cute jerk patong ni...kat mana mahu carik ni??nice!!

Jom mai singgah my blog....klik je link mummylovers blog ini

blog-tips-kurus said...

(ingatkan masuk blog org Jepun tadi. haikkk!!) (*_*)

Bidasari said...

Alamak berkenan laaaa..... mane nk carik nie... kasi laa tau.... cute giler benda nie...

rossoneri said...

kawaiiiiiiiiiiiiiiiiii..

achik ezam said...

yg iras2 siti nurhaliza ada tak???

:))

Hazari. said...

sekarang tengah carik cite best. eh, cite ni lawak tak ?

topimagine said...

cam stylo je.. i like.. :)

Cazari said...

me pun br layan episode 1 citer ni huhu.. dia nye toy kena carik kt ebay la.. kt malaysia ni me br jumpa 1 kedai yg ade stok lg..

blog-tips-kurus.. hahaha.. ore wa mare-jin desu..

achik ezam.. siti tak melentik.. :P

hazari.. me pun br layan 1 episode

abgteror said...

nice bro....bebila beli tunjuk la beso mana....cam best jer...

topik hangat:
SUAMI TIDUR BAWAH KATIL: Semua Gara-Gara Miaa Mais...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...