Wednesday, February 9, 2011

Toy Review: SHF Kamen Rider 555

Another Kamen Rider review.. Kali ni aku nk review pasal Kamen Rider 555 ataupun Faiz..
Bg yg first time dgr mesti rasa mcm, aikk ade gak KR nama Melayu ek.. Tp Faiz tu dtg drp sebutan 5 (fives).. Actually aku dh ade dia ni agak lama.. br skrg berkesempatan nk review..

Memula kita tgk kotak dia dulu

Kotak yg chantek sbb kaler hitam dgn tulisan merah

Bhg blkg kotak

Bagi aku, dia ni antara KR yg plg bnyk aksesori.. Aku suka.. cuma tgn je tak bnyk..


Ok ni part yg betul² wat aku agak pissed-off..

Kaki yg gemuk.. huhu

Ada butt crack lak di situ.. KR lain tade pun benda ni
Dan ade la a few tmpt yg cat dia tak bape nk chantek dan ade kesan potong tu.. huhu..

Signature pose dia

Overall aku bg 5/5 utk aksesori dia tp aku bg 3/5 je utk kualiti.. Agak mengecewakan.. Dah la dia ni antara KR yg aku plg minat..

9 comments:

KUREKURE COMEL said...

like kamen rider!!!...smart..

Internet Marketing said...

HOBI YG MAHAL TAPI BERBALOI

mrs Gee :) said...

byk gak koleksi yer.. umphh..

Hazari. said...

gundam tak kumpol ?

udin said...

HENSHIN!

suhaisweet said...

Hehe..dulu aku giler gak kat Voltron tuh..isk kenangan..kenangan..

Cazari said...

thanks sume..

hazari.. gundam ade 3 je kot.. gundam wing, musha dgn overflag

suhaisweet.. ade ek voltron nye robot..

axuerha said...

sy suke & slalu tgk citer kamen riders... versi mat saleh & jepun...

Red said...

ini lah blog yang aku tungg tunggu !! haha XD (anime freak)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...