Friday, February 18, 2011

Taiyaki

Aku aritu duk layan semula citer Fate/Stay Night.. Then br aku perasan ade satu episode tu Shirou Emiya duk mkn Taiyaki ni.. Taiyaki ni sejenis kuih drp Jepun. Bentuknya mcm ikan dan dlm dia ada inti kacang merah.. Sedapnye.. kat Melaka ni takde jual la..

Ni la rupa taiyaki tu


Ni lak dlm dia..

Aku nak je wat benda ni sendiri.. Tp takde dia nye pan la.. Klu ade mau nye aku mkn benda ni smp jemu..


Klu sesape ade terjumpa mana² tmpt ade jual pan ni bitau ye..

11 comments:

udin said...

hoho.. nampak mcm sodap gak taiyaki ni.. ;)

zikeryhassan said...

kalau buat nanti, sila post skt okey.

NAZRUL AZAT said...

oishii desu ne ;-)

paradoks hati said...

macam best je..hehe :D

muntah kucing said...

kat pasar malam ade la.. bentuk ikan tak der..

syaEYRA said...

cuba try pan untuk bahulu tu, gambar ikan jugak

cik-terompah said...

adehh . nasib baik ckp kat melaka takde . kalau tak abis kelas hari ni aku pusing gak lah cari benda alah ni .!

mera zati M.z said...

alahaii senang2 ko amik je bahulu punya pan tuh...same je.. :PP

Cazari said...

udin + paradoks.. tula.. cam sedap je

zikery.. orait.. sila letak alamat nnt

nazrul.. oishii desu..

fezul.. itu apam blk bro.. huhu

syaeyra + mera zati.. klu guna pan bahulu kecik sket.. taiyaki ni besar2 tgn..

cik-terompah.. duk melaka ek

unknown girlz said...

hehe..aah bentuk bahulu pun ikan gak..
kalau dh teringin..
g beli dorayaki jerla :p

Yat said...

umai deshou~...Taiyaki tak banyak jual kat malaysia ni...so far tak pernah nampak lagilah..takoyaki banyak~...huhuhu..in fact ade gak bahulu gambar ikan tapi takde filling kacang merahlah...uuuu *drooling*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...