Wednesday, February 23, 2011

TV Show Review: True Beauty Season 2

Slps menyaksikan Julia Anderson memenangi True Beauty Season 1, aku pun terpaut utk layan yg Season 2 nih. Seperti mana season yg sblm ni, rancangan ni sekali lagi menjadikan kecantikan dalaman sbg ukuran utk memenangi USD100,000 dan menjadik cover People Magazine's 100 Most Beautiful issue. Tapi utk meneruskan tradisi yg peserta tak sedar ada hidden camera, diorg berselindung di sebalik rancangan Faces of Vegas. So peserta tak akan jumpa Vanessa Minnillo grrrr.. sehingga la diorg tersingkir.

Ni contestant diorg


Dan dia nye juri

Vanessa Minnillo.. huhu berdarah idung
Beth Ostrosky Stern
Carson Kressley, salah sorg drp Fab 5 dlm Queer Eyes for the Straight Guys
Br tgk kat Wikipedia sape pemenang dia.. hehe..

Pendapat aku la, ade org nmpk mcm tak beradap, rude, serba serbi negatif tp klu kita kenal org tu bebetul, tah2 deep down dlm hati dia tu, dia ni baik.. So rancangan ni bg aku tak berkesan sgt sbb diorg nilai org tu betul2 thru the lens of the hidden cameras..

3 comments:

syaEYRA said...

suke tgk cerita Queer Eyes for the Straight Guys ^^ nape dah xde lgi cerita ni?

sentuhankutatapanmu said...

amboi... suke gak ek lyn cite mcm nie...hehehe

Wahida Nasution Thakhrim said...

AcHiKz pun layan juga cerita ni.. macam berat sebelah sebenarnya kalau dihakimi melalui kamera tersembunyi aje tapi perangai org akan berbeza bila dia berhadapan dengan org yang dia suka atau tak suka..
tambah2 lagi depan juri..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...