Monday, October 18, 2010

A note for a brother

Rasanya dr kitorg kecik pun, tak pernah camni
















ataupun camni

















sbb aku dgn dia beza umur jauh gak.. 7 tahun..
dan dia pun sbb dah lama jadik anak bongsu, dia suka la buli aku dan tunjuk who's the boss..


dan aku pernah la conteng gambar kesayangan dia


















end up aku kena belasah teruk.. :(

takde rasanya memory yg manis pun antara aku dgn dia masa kecik-kecik dulu.. well, aku lg kecik sbb dia tua 7 tahun..

tapi, semua tu aku tak kisah.. sbb walau camne pun dia tetap abg aku.. dan aku ttp syg dia..

Selepas 15 tahun kami jadik anjing & kucing (aku kucing la, gile pe nk pilih anjing) akhirnya bile aku dah keje ni kami jadik rapat..

err.. tp bukan camni la.. aku masih siuman..


















Cuma baru² ni, we had a fight.. not a real fight, takde bertengkar pun.. cuma sikit misunderstanding..
and end-up dia ignore aku until this moment.. so tiba² skrg aku blh teringat blk camne kami masa kecik dulu..
benda yg dh beberapa tahun aku tak ingat.. aku mcm baru kena wake-up slap yg mengingatkan aku yg kami masa kecik tak ngam langsung..

Btw, if u r reading dis, mister.. Just want to remind u that kita amik masa 15 tahun utk jadik rapat.. tp for some reason, ko mcm nak buang aku terus kan? Takpelah.. sbg seorg adik, aku cuma blh terus berharap supaya one day hati ko terbukak blk.. tu je..

4 comments:

LadyBird said...

camne adik beradik leh gaduh sampai camtu?

ron said...

very touching seh aku baca...
tapi bab kelakar tu part nak jadi anjing/kucing tu...hahaha

Cazari said...

LadyBird: tahla.. rasanya isu tu tak besar mana tp tu la.. mmg dia ignore abes.. call/sms sume tak reply

ron: thanks baca.. hehe

NAZRUL AZAT said...

sedihnye....

sama kes dgn aku laaaa

serius sedih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...