Thursday, November 4, 2010

25 Random Things, Facts, or Goals About Me

Since ptg smlm aku tak abis² teruja sbb 1st time kena tag oleh Misae. Dan pg ni oleh fitt (cokelatmerah) Tag nya berbunyi begini:

Once you have been tagged, you are supposed to write a note
with 25 random things, fact, habits, or goal about you.


At the end, choose 25 people to be tagged.

You have to tagged the person who tagged you

If I tag you, its because i want to know more about you
 

Ok.. Let the show begins

1. Aku lahir bln 6, bln dimana lahirnya mereka² yg sensitif, cepat panas tp cepat sejuk :)
2. Plg suka kaler biru dan silver, but too bad aku dpt kete kaler merah
3. Obses dgn toys, aku leh lepak 2-3 jam dlm 1 toyshop dan membelek toys yg aku minat tu berkali2
4. Suka cuba mkn benda baru.. Kdg² sampai jadik ngidam ngalahkan org ngandung.. hehe
5. Gayat.. Naik tangga utk tukar mentol pun aku rasa nak pitam
6. Suka binatang.. Pernah ada mini zoo kat umah sewa lama aku dulu
7. Mak aku Kelate, ayah aku Johor, skrg duk Melaka.. So aku ni KeJoKa
8. Suka wat design..
9. Sgt minat amik gambar tp smp skrg tak mampu nak beli DSLR. Sila klik nuff2 utk membantu aku hehe
10. Anak last.. tp aku tak manja.. betul.. serius
11. Sgt suka apa saja yg ade cheese
12. Internet addict... Suka gatal tgn scan2 hotspot guna enset aku w/pun aku kt gerai mkn biasa.. kut2 la ada.. leh surfing
13. Suka main game. Blh main smp tak tido mlm langsung
14. Obses dgn apa saja ttg jepun..
15. TV series yg aku minat: Supernatural, The Amazing Race, Survivor
16. Suka kumpul DVD
17. Suka lagu2 dr Faizal Tahir, Bunkface, MCR dan Greenday
18. Plg suka tgk Lisa Surihani + Liyana Jasmay
19. Suka baju DC Heroes
20. Senang memaaf tp susah melupakan
21. Cepat risau w/pun benda tu takde la kritikal sgt
22. Plg tak suka pompuan bnyk ckp, bnyk kritik, bnyk bebel, wat2 ganas tp sebenarnya tak, wat ape pun nk harapkan laki tolong 100%, kuat merajuk (baik jgn merajuk, sbb klu merajuk nnt lg sakit ati tgk aku wat derk), pakai tudung tp dada tak cover, tak solat, smoking, pakai tudung labuh tp mengata org pastu gaya mcm "aku ni alim, korg ni sume tak", penipu.
23. Suka gile bab gadget2 ni. Klu bnyk duit maunya aku tukar enset n lappy tiap2 bulan
24. Klu pegi bercuti, suka kumpul tiket, resit, gambar, brochure yg cantik2 dlm album.. nostalgic sket aku ni
25. Aku takut gelap.. rasa sesak napas.. Suka sejuk, suka hujan

Tu je kot.. gile wat benda ni smp 47 minit.. haha

Ok dgn ini aku nak tag insan2 ini

Aibaks , Mr Curly , p[ A] n[ A] d[ O] L, wakron , eka & t.o. r. r. e. s , nazirulhazwan , souleater , cheqppjoy , nadzirahaqilah

Tak tau nak tag sape lg.. nnt klu terpikir aku letak

12 comments:

Wahida Nasution Thakhrim said...

suka no.4.. (^^)

nadzirah aqilah said...

saya suke.. saya suke.. banyak gak yg sama minat nie..

suke no.3.. bila ada masa lapang saya suka pg jln2 kat kedai toys yg ada jual bnyk anime figure.. nak beli xberkemampuan jadi saya hbskan masa berjam2 untuk cuci mata je kat sana..

no. 14... waaa!! yg ni xbleh blah... saya pun big fan juga.. saya ada koleksi konsert, jdorama, anime, manga jepun.. bnyk gakla berhabis duit ntuk benda nie sume..

no.23... kalaulah saya anak tokey balak.. confirm bila ada gadget baru sy nak beli.. hikhik

opss... cazari saya pernah buat benda ni 2kali.. cazari bleh check kat cni..

http://nadzirah-aqilah.blogspot.com/2010/10/tag-mencari-identiti-blogger-yang.html

http://nadzirah-aqilah.blogspot.com/2010/11/keje-sekolah.html

sory yer.. papehal pun thanks tag anis... opss.. panjang plak cerite.. hehehe

Cazari said...

wahida.. thanks.. :malu:

anis.. ye ke? ok takpe.. nway bnyk persamaan la.. *wink wink

aibaks said...

kah3... aku orang pertama lu tag? pergh.. naya aku lu buat..

ron said...

best entri ni...kalo ko 47 minit, aku mau² 24 jam baru siap...hahaha

Cazari said...

aibaks.. blh nye.. sila wat ye

ron.. aku dpt siap kira2 selepas ko naik 2 jam tadi.. :)

maCy said...

sampai ati too bad kete kaler merah.
merah m fav ok.. huhu

thx folo. adiah? d best dlm alam blogging ialah ad loyal reader. insyaallah i cud be one :)

Kasmawati Jaafar said...

hehe.. ingatkan bebudak lelaki ni kalo kena tag xmo buat. mak aih, lama beno siapnye, sampai 47 minit. mesti siap kuarkan otak pastu perah2 kan? hikhik..

eka said...

aku daa uat daa .
http://nomoresecret95.blogspot.com/2010/10/tag-bizzi-buddyz.html

cik 18 said...

boleh tahan gak ko neh...cerewet gile bab perempuan...Cik 18 banyak cakap..amacam, xsuke Cik 18 la tuh!...

FaDzLiNa said...

obses dengan jepun??? sama!!!
jum2...pi melancong! :P

Cazari said...

maCy.. walaupun dia merah aku ttp syg kete aku

pn. misae.. hehe.. sbb budak laki yg buat la smp 47 minit hehe

eka.. ooo ye ke? ramai gak yg aku tag dah wat benda ni

cik18.. bnyk ckp klu topik best ok.. ni yg bnyk ckp cam "u tau mak i camni.. bos i plak camtu.. kwn2 i plak gini".. asyik citer pasal dia je

fadz.. jom.. sila belanje me full package

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...