Wednesday, November 3, 2010

Toy Review: Mighty Muggs


Dulu kan aku tak pernah amik tau pun pasal Mighty Muggs ni. Kdg² bila aku jenjalan kt JJ tu aku nampak benda ni tp tak berminat nak beli. Sampai la satu hari tetiba aku terjatuh chenta. Cuma bagusnya smp skrg aku tak bli lg.

Mighy Muggs ni bentuk cam org, dibuat 100% drp bahan kitar semula. Ni bentuk asal tanpa dicat.
Tapi aku lg sker klu dia dicat dgn rupa mcm² karekter. Skrg ni yg ada drp Marvel Superheroes, Transformers, G.I Joe, Indiana Jones dan Starwars. Jom usha a few Mighty Muggs yg ada di pasaran

Human Torch
Spiderman
The Thing
C3PO
Darth Vader
Anakin Skywalker
Venom
Optimus Prime
Venom
Bumblebee
My feveret, Ironman
Captain America
Hulk
Yoda
Cyclops
Wolverine
Darth Maul
Thor

Aku ingat nak angkat Ironman ni, tapi puas aku carik. Sume jual dgn rege yg above average. Klu sesapa nk adiahkan aku ni dialu-alukan sgt.

2 comments:

nadzirah aqilah said...

saya pun ngah tunggu sape2 yg sudi hadiahkan sy anime figure yang mantop2.. nak beli sendiri bengkok bahu.. hahaha

Daniel 三島 said...

sy agy suke yg venom yg kuar lidh 2..
Tpi ape pown sume nyer smart

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...