Tuesday, November 23, 2010

Toy Review: Mighty Muggs Ironman 2

Sblm ni, aku pernah review pasal Mighty Muggs kan, then aku salu ckp dgn diri aku, klu aku nk beli Mighty Muggs pertama aku, beliau mestilah betul² istimewa.. So inilah Mighty Muggs pertama aku, Ironman 2

Beliau sedang duduk di dalam kotak berwarna emas. Edisi special Comic Con 2010

Duduk dlm kotak dlm. Dgn tangan dan leher yg terikat
Ok sudah bebas. Sgt kacak

Topeng blh dislide ke atas utk menampakkkan muka Tony Starks
Ok, aku sgt puas ati dgn Ironman ni. Finishing yg sgt chantek. Kotak pun chantek gaks. Siap blh bukak topeng lg. Actually aritu kat Toys 'R Us ade jual. Tp aku leh dpt dgn rege yg murah beberapa RM drp yg kt TRU tu.. Nway, aku bg Ironman ni 4.7/5 bintang

4 comments:

KeyrOL Zaman Razak said...

uit.best!

mane beli..

comel bro!

Cazari said...

klu kt kl cuba carik kat toys r us..
tp rasanya supermarket besar2 ade je

Shahrin Oppa said...

cute giler iron man ni...

Wahida Nasution Thakhrim said...

cute!! (^^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...