Wednesday, November 10, 2010

Edisi-100

Rentetan entry sebelum ini: Ke Arah Follower Ke-100 smlm akhirnya aku dpt 100 org follower..
Nak ucap tahniah kpd 2 follower yg jadik follower ke-99 dan 100..

Follower ke-99


 Diana Rashid dari senyum-senyum....!

Follower ke-100


Dayang dr dyg



Harap dpt tinggalkan detail utk sy mengepos souvenir.. 

Dan tak lupa juga pada bro Abu Luqman yg menyediakan satu entry khas dan award kpd sy.. Thanks bro..



7 comments:

Abu Luqman said...

salam ziarah petang....tahniah..itulah atas kerja keras anda..ok target seterusnya 300 follower k..

nkara said...

tahniah pade follower..kekeke

Cazari said...

a luqman senpai.. thanks gak.. orait..

nkara.. :)

myza said...

watashi wa myza desu,Thank u follow me..senang2 ajar la ckp japan! keep in touch!

Cheqna said...

Yang ke 108 dapat hadiah jugak ek..hehe :-)

Shahrin Oppa said...

tahniah kepada follower cazari.. !! :)

Dayangku Army said...

cisss!!! kalau ku tahu..ku hold kejap penyertaan ku ke blog kamu.Agak-agak dah ke 99, baru ku klik 'follow'. hahahah!..takpelah..bukan rejeki namanya tuh. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...