Friday, November 19, 2010

Selamat Hari Tandas Sedunia

Pg ni, dgr Hot fm dorg duk ckp pasal hari ni adalah Hari Tandas sedunia. So, utk memenuhi tema hari ni, aku nk tunjukkan satu restoran dgn tema toilet yg terletak kat Taipei.. Ewww...

Angkat tray sambil membawa makanan berbentuk taik + dlm toilet bowl

Aiskrim bentuk taik..

Belah kanan tu la bhg entrance kedai.. cam public toilet kan

Sup dlm toilet bowl

Seat sume bentuk toilet bowl




Air lak cam dlm uriner
Aku pelik la tgk dorg ni.. camne la blh selera nk mkn kat dlm ni.. aku tgk pun cam kembang kuncup tekak aku

10 comments:

Mizi a.k.a SKELERTOR said...

takyah g taipe kalo nak cari restoran ni.. Kat Malaysia ni pun ade.. kat area KL ni tak sure mane ade tp ade..

yg sure ade kat Penang aku penah nampak depan mate aku.. kat Supermarket besar kat Penang tu ntah ape name die..

pN.rOs said...

eurgggghhh
mampu ke aku nak makan kat cni...

Cazari said...

Mizi.. pergh ade eh kat sini.. geli dowh..

pN.ros.. br sy nk belanje

Wahida Nasution Thakhrim said...

kat Queensbay Mall, Pulau Pinang ada 1 jenis restoran macam ni.. atas sekali dekat dengan panggung wayang.. ramai jugak yang pi makan.. tapi non-muslim la..

She is f.A.z.A said...

ieeeuwww grossss..

even that things are not real but still x berselere ...

Shahrin Oppa said...

Tak selera nak jamah makanan tu dowh..
geli teman..!!

mier@merr said...

eeeeeeeeyekkk

mrs Gee :) said...

yaa.. btul kat penang Queensbay Mall got 1.. eeeii xkuase.. xde keje nk mkn cam tuh.. opismate non muslim pernah pg.. so crowded sampai kena Q time lunch..eiii..

Dayangku Army said...

EEEEEEEeeeeeeWWWWWWWwwwww..tak selera tekak aku. Bentuk taik..air kaler urine...ewwww

cik 18 said...

tandas tu dipandang kotor sebab kita buang bende kotor kat dalam tu...
tapi secara realitinya, di tandasla kite bersihkan diri kita..

positive thinking..mind set je nihh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...