Tuesday, October 4, 2011

Dia... Kamen Rider Fourze


Kamen Rider Fourze ni siri KR yg ke-21 dan siri ke-13 dlm era Heisei. Fourze tu diambik drp Four Zero yg maksudnya 40 sbb siri ni sempena ulangtahun ke-40 siri Kamen Rider. Selain tu sempena ulangtahun ke-60 penerbangan ke angkasa. So, citer ni temanya angkasa. KR nye pun tema angkasa dgn helmet bentuk roket.. huduss..

Ni la rupa dia si Fourze nih.. Aku kureng dia ni.. cuba tgk apa yg aku x sker


hero dia lak aku kureng tang rambut, tp aku sker attitude dia yg mcm budak jahat  tp bodo2.. Nama dia Gentaro


Utk tahun ni diorg guna tema high school.. Part yg wat aku sker siri ni sbb bnyk aweks jepun yg kawaii2

Lg 1  aku kureng kat Fourze ni sbb dia nye weapon sume sgt la plastik dan katun giler..  Ada ke kuar roket kat tgn then blh terbang.. kecewa


So, aku mungkin akan skip dia ni klu figure dia kuar nnt.. dpt save duit

9 comments:

nasarudin said...

masked rider black lg gempak..old school.tp bergaya hero..ni gaya cap ayam jer macam mana

Noh Kodiang said...

da lama tak layan kr...

Cazari said...

tulah.. kr olskool jadik kr kerana terpaksa, hidup susah, ikat saputangan kat leher.. hehe

Red said...

serius paling pelik doh . hahahah

afzalsukasuki said...

haha kamen rider ke ni?aku tgk dia dah macam voltron plak ada macam2 :P

HAW said...

anak aku suka crita nih.. kat mana nak download?

Cazari said...

Red dgn afzal.. ni new generation nye KR.. kwn aku kata klu kita tak leh terima design dia, itu maksudnya kita dh tua.. sibbaik aku blh terima design dia haha

haw.. nak ke? nnt aku wat donlod link kat sini ;)

ekabukanmakcikkau. said...

muka mamat tu taktau nak cakap apa tapi macam jiran aku . spesies sangatttt .

Cazari said...

jiran ko jopun ek eka?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...