Tuesday, October 11, 2011

Mereka.. Uva & Kazari..

Selama ni, org selalu tny aku apsal nama blog aku pelik.. Apa maksud dia? So kat sini aku nk citer siapa tu Uva dan siapa tu Kazari..

Diorg ni adalah geng jahat yg dipanggil Greeed dlm citer Kamen Rider OOO..

Uva ni dia pegang medal dan monster drp jenis serangga while Kazari lak drp jenis family kucing (singa, harimau..etc).. Aku sker dedua watak ni sbb watak Uva yg mcm bagus tp penakut sket dan Kazari yg mcm laid back..

Uva
Kazari
Bentuk manusia diorg
 Ni la figure diorg yg aku nk beli tp sgt mahal :nanges:





6 comments:

bella luna said...

yg dlm bentuk manusia tu, yang mana satu lak uva?n yang mane satu kazari?

Cik tikah said...

lor.. macam comel je perangai. hehe.. suka cartoon eh? hehe..

Cazari said...

bella.. yg baju ijau tu uva..

cik tikah.. hehe.. comel ke? hahaha.. suka sgt..

josrevalution said...

er..ni pasti peminat no 1 kazari..huhu..

anamizu said...

UVA+CAZARI = uvacazari.blogspot.com eh? hehe..cool ;)
jepun kan? suke yg dlm bntuk
manusia tuh :P




luv,
cik ana

syaEYRA said...

macam menarik, nak rembat la adik nye DVD kamen rider ooo ni nk tgk ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...