Friday, October 7, 2011

Mari Melawat Red Bull HQ, London

Penat? Takde tenaga? Apa lagi, minum la Red Bull.. Ok, hari ni aku tak nak citer pasal minum Red Bull.. Tapi aku nk tunjuk opis/headquarter Red Bull kat London.. gile best.. Dh la dpt minum Red Bull bnyk2, nk gi opis pun seronok je


Nak turun bawah tak payah guna tangga.. guna je gelongsor ni..
Bebaik, klu nk turun ni jgn pakai skirt.. Krg org ready camera je kt bwh
Tangga ala-ala floating kat sebelah gelongsor
Ni meja receptionist.. haha
Pandangan atas tangga dan gelongsor

Lounge area..


Pandangan drp tingkat atas sekali



Bilik Meeting

Rooftop pun cun


Bestnye opis dia.. Klu la opis aku camni, pg2 aku dgn begitu bersemangat nk gi keje.. smp opis main gelongsor 2-3 round dulu hehe

16 comments:

afzalsukasuki said...

mak aih bersihnya..

zikeryhassan said...

kalaulah tempat aku study macam ni. seronok gak rasanya.

ron said...

agak² x dpt wat coding kite main gelongsor sama² ek...

HAW said...

wah! wah!.. bilalah office aku ni pun nak tukar style mcm nih!

Nikisa Izas said...

Wah, smartlah Red Bull ni:)hihi

fiqah said...

sukanya tngok dekorasi dia..simple tp kemas

Cazari said...

best kan opis dia.. semat sgt design

//sambil membayangkan staf ramai2 berebut2 turun gelongsor

Gua Tertidur said...

serious syok bro kalau opis gua macam ni!! hahaha..pukul 6 gua dah sampai ofis! haha..boleh letak camera usha awek2 cun kat department gua!!

kiz said...

simple tabi nampak hebat..

alif ibnu daud said...

giler la weyh..!!! haha... gempak abes

AnisZahra said...

Ofis omputih mmg gempak2. Dorg mementingkan kepuasan employee. Barulah employee buat kerja elok2. Tgk opis google, skype, sumpah best. :D

fiQ'Ra said...

ni ape? huyoo, jom keje kat situ.. :D

anamizu said...

wohh sgt best!
konfem bersemangat waja p kje! :P




luv,
cik ana :)

LOLLYSHOPE said...

If my office cmni.. tak blik umah pon xper.... bestnye.. mula la nak berangan ni

khairul said...

bes la klu kerja kt sini

Ekmi Rabat said...

cool gile! bestnyee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...