Wednesday, October 12, 2011

TBWA \ Chiat \ Day Office, Los Angeles

Pernah dgr nama company ni tak? Aku pun first time dgr (or maybe pernah ternampak tapi x perasan). TBWA ni merupakan agensi advertising yang beroperasi secara worldwide. Tapi TBWA\Chiat\Day ni lak merupakan division TBWA yg beroperasi kat US. So, segmen mengusha opis2 cun kita kali ni membawak kita ke opis TBWA\Chiat\Day LA yg sgt menggiurkan mengagumkan. This is what we call an advertising office

Tgk la pas masuk dia yg sgt kewl..

Cer baca apa dia tulis tu pasal staf2 kat dlm ni



Surfboard pun ada huhu




Ok siap ada court basketball

Ada logo besar kat lantai



Department Interactive

Kat umah sgt ade couch gini



Nak guna phone? Silakan
Tribute to notcot for these cool pic

11 comments:

anamizu said...

aaaaa couch tu cool! ;)


luv,
cik ana

Cazari said...

couch tu je ke?

tuan punya blog ni cool tak? ngee

hyz said...

office ke ni? besh giler

Phat said...

best giler opis die org x rupe opis pun

Cazari said...

best kan? diorg agensi advertising.. nmpk la konsepnya kan..

ptg2 pas keje leh main basketball

Nikisa Izas said...

Ni antara company advertising yg popular didunia:)

sis92 said...

awww seronoknya bkerja :)

arin cat said...

couch very cool!

Nava.K said...

I like the post box stand, unique.

alongxp said...

aku rs opis google lagi sejuk(cool)hehe

Blogger said...

+$3,624 PROFIT last week!

Get 5 Star verified winning picks on NFL, NBA, MLB and NHL + Anti-Vegas Smart Money Signals...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...