Tuesday, December 21, 2010

AutoPing Entri di BlogLarian FB

Ok, mcm org lain. Aku pun nak wat benda ni


  1. Pastikan blog anda sudah tersenarai di BlogLarian -DONE-
  2. 'Like' BlogLarian FB -DONE-
  3. Buat satu en3 bertajuk ' AutoPing Entri di BlogLarian FB' dan letakkan banner di atas dalam en3 anda -DONE-
  4. Letak no rumah anda dalam BlogLarian -DONE-
    "No rumah saya ialah 94"
  5. Kongsikan keburukan atau kebaikan BlogLarian yang telah anda rasai (Ringkas je sbg feedback untuk admin) -DONE-
    "Keburukan emm tahla.. ok je setakat ini..
    Kebaikan.. Pengunjung yg ramai dan menambah lebih ramai kwn2 blogger
    "
  6. Komen di en3 ini berdasarkan format berikut. -DONE-
    1. no. rumah
    2. nama Blog 
    3. link en3 anda
Itu je kot.. Diharap pihak tuan dptlah memasukkan blog tak hengsem sy ni dlm list AutoPing.. Arigato

3 comments:

Adem and Cats said...

hehehe gud luck

Adem n cats meowww

::..Dia daYa..:: said...

Betul tu,
bloglarian memudahkan kita dapat kawan

atOn said...

err..err..rumah saye num 131..
jemput la singgah.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...