Friday, December 17, 2010

Ultra Act Ultraman Belial

Aku tak pernah terfikir pun utk beli siri Ultra Act ni sbb sblm ni aku baca review, ramai tak puas hati dgn kualiti dia. Sampai la satu ketika, aku tertengok pic si Ultraman Belial ni. Mcm sgt suka. Pastu rupa dia mmg jahat abes. Belial ni watak antagonis dlm movie Mega Monster Battle: Ultra Galaxy Legend The Movie. So, ni la dia Ultraman Belial.

Dlm kotak yg sgt chantek
Ada extra pair of hand, dan a few weapons

Dh kuar mengganas drp kotak

Pose eksen
So, seperti yg org lain komen, Ultra Act nye toyline ni mmg kureng sket. Dgn bnyk parts yg aku rasa agak plastik, dan ada part yg senang tertanggal, bg aku Ultraman Belial ni cuma patut dpt 3.5 / 5 bintang je.

7 comments:

hans said...

berapa RM weih ko beli?
tapi nampak cam cun juga

P/S : Mari Memasak Laksa Sarawak Bersama Chef Hans

Hafidzah Hafidz said...

cun2! fieza suka kumpul gundam..heee..letak dalam almari kaca, lawa kan ;) bese fieza masuk Action City..best2!

hasrul hassan said...

Salam .. saya ada posting dan saya dah tgk movie ultraman .. memang best .. tapi ada yang tak bestnya .. carilah entri kat blog

http://hasrulhassan.blogspot.com

hafidzah tentu tahu .. hehehehe

::..Dia daYa..:: said...

salam perkenalan
terima kasih lawat blog daya

misSbLurRy said...

wooo smart....klo aku angkut nie...
mau mak aku plak yang rembat...adoi

saiazuan said...

wah smart siot.. :D

syuwai said...

smart2x..

if adk syuwai nampak ni, c0nfrm d0rang m0 jugak..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...