Thursday, December 23, 2010

Upcoming Movie: Meet The Parents: Little Fockers


Korg pernah layan tak citer Meet The Parents dgn Meet The Fockers? Dua movie ni mmg la aku nye fevret movie. Berkali-kali kot aku layan. So skrg ni tgh tayangkan sequelnya, Little Fockers.

Little Fockers ni mengisahkan yg Gaylord "Greg" Focker dan isteri dia, Pam yg skrg dh ade anak kembar, Henry & Samantha. Bapak si Pam ni sakit jantung, so skrg ni dia nak serahkan tugas ketua keluarga kpd Greg. Tp lama² dia syak yg Greg ni ade skandal dgn sorg pompuan ni. Padahal takde pun. Dan bapak dia paksa si Pam ni bercerai dan kawin dgn bekas tunang dia dulu.

Dr 2 movie dulu mmg aku bengkek je tgk Robert De Niro ni nye watak. So yg br ni pun mcm lebih kurang je. Tp sbg Fockers die-hard-fan aku akan tetap layan citer ni..

6 comments:

the fancywriter said...

waaaa~!!
cm best jee~!
hee~!
XDD

Huszaini said...

waa. dah keluar kat wayang ke? bleh layan nih...

n!da said...

waaa. macam best je nih.

Mr. TN_SkY said...

wah..style cte nih~

Wahida Nasution Thakhrim said...

memang suka sangat 2 filem yang lepas.. memang tak sabar nak tgk yang ni..

~fiM-uNdefiNed~ said...

ei orang tgk..tapi yang kali nie macam tak best sgt la...sebenarye at the end of the story kite tak paham yang ne satu tah little focker..citernye boley la..out of 5,kite juz bg 3 star jer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...