Thursday, December 30, 2010

Toy Review: Dragonball Z Android #16, #17, #18, #19 & #20

Dragonball antara manga + anime yg mmg aku nye feveret. Sanggup save duit makan time skola dulu semata-mata nk beli komik Dragonball. Dan antara semua watak dlm Dragonball, Android² a.k.a Cyborg² yg muncul dlm Dragonball Z adalah antara watak² yg aku sker.. Ok preview sket pasal Android² nih:

Android #16
Android #17 & #18 ). Diorg ni twins
Android #19 & #20
Actually ade lg #13, #14 & #15. Aku sker gak tp takde la diorg tu.

Ok ni la aku nye koleksi Android dr #16 - #20. Diorg ni gashapon (main tikam² yg kuar cam kapsul tu) tp aku tak tikam la utk dpt complete set. Kat ebay ade jual satu set.

13 comments:

ieMa ackLes said...

babidi comey!!

ADfeez said...

wah!!!! lawalah!!! hehehe..
suka giler ngan depa nie dulu2..;D

mat dan mina said...

sukenye tgk koleksi ni....i like

sukahaha said...

nak se hehe..

jemput sini yer
blog Serbaguna
blog Matdin

Kamil ace said...

ko kumpul ke set tu??caya lah, hehe

... said...

as salam..
adoi..siap ada figuran nya sekali.saya cuma ada komik dan poster nya je. eh? tu satu set ke? no. 8 robot baik tu takde?

_luVy*dUcky_ said...

xclp yg cyborg twin uh de jd bini kurin ek??xigt r..hehehe

akeep razalee said...

woot!! nak satu, kipas susah tiup dragonball la ea?? haha

A.D.A.M. said...

Aku suka! Smgt kalo bab2 nk beli2 komik.

hans said...

hahahahhaa
aku minat dragon ball
komik dia aku ada dari volume 1 sampai 43 ke apa yg last tu
hohoho

selamat tahun baru
moga tahun ini lebih baik dari tahun lepas

P/S : Lepak Dengan Kawan - Kawanku Sempena Tahun Baru

Cazari said...

iema.. babidi comey ke? huhu

adfeez, mat dan mina, sukahaha, akeep, A.D.A.M.. tq tq

Kamil ace.. yup ni aku nye

(...).. set tu ade yg masa era dragonball z nye android je

_luvy*ducky_.. yup no 18 tu bini Kurin

hans.. komik last smp 43 je.. sepatutnya lebih pastu ade dragonball GT lak

Nurul Amira Mohamad Salleh said...

cazari,.. death bell 2 mmg bez ! huhu
btw, haha,. x de. asenye en,.tapak kaki uh,.. bunyi kelenda,.kot ! hehe

shi zhan said...

Ray Ban サングラスも毎日、たくさんのモデルが町中に回しています。サングラスに隠された人々のここらがだんだんわかりにくくなっていく気がします。ネット上にレイバン RB2140とか、レイバン RB3025とかの話題がよく出てきます。レイバン wayfarerは多くの人たちに愛用されるのはとても感心しました。

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...