Thursday, December 9, 2010

Toy Review: Mighty Muggs Bumblebee

Memula dulu aku ade citer pasal Mighty Muggs dan kemudian aku review pasal Mighty Muggs pertama aku, Ironman Mark IV.. Ok, ni aku nk review pasal Mighty Muggs kedua aku, Bumblebee.. Member aku ade extra, so dia jual la yg terpakai ni kat aku dgn rege RM 20.. Klu tgk kotak dia, nampak la kotak terpakai yg tak berapa hengsem elok.. Ini la dia beliau.. ni Bumblebee drp siri katun awal2 dulu.. jadik kete kodok tu..

Duk dlm kotak

Belakang kotak.. Aku mau itu Optimus dgn Soundwave

Ni la budaknya.. //sila abaikan mamat baju putih yg syok sendiri kt blkg tu

Kat tapak kaki ade tulis Mighty Muggs

Dgn onii-san dia, Ironman.. Rupanya Ironman lg tinggi drp Bumblebee
IMO, Bumblebee ni sgt chantek.. eh hengsem.. cuma aku berharap la dpt Bumblebee Movie Version utk lwn dgn dia ni.. Aku bg dia full mark 5/5 kot.. sbb.. kaki dia pendek je.. comel hahahahaha...

7 comments:

gabbana said...

wah comel..!!! kaki pendek! kikiki.. ;D nak satu bole...?? hihihi..

Pensel Kontot said...

wah somelnyew....
nak nak...
bole?

LyNn HaMzAh said...

eh berkenan betul la lynn...mana nak beli tu?

Cazari said...

gabbana + pensel kontot.. nak eh.. hehe.. kena bin/binti cazari br sy kasik ek..

lynn.. serius ke nak beli ni? nak sy carikkan tak?

AesyaZealous said...

comelnye..mauuu

saiazuan said...

uish comel2.. ada lg? hoho

Cazari said...

aesya + saiazuan.. klu nk beli sy leh tlg carikan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...