Wednesday, December 8, 2010

BlogLarian!

Ok.. aku masih blur² mcflurry tentang BlogLarian ni.. Tgh mengaji lg ni.. Pg td br noticed yg aku ditag oleh Fadz utk join BlogLarian ni.. so, aku rasa aku pun nak turut serta..

WHAT TO DO?


1)  Letak banner ni dan link kan ke http://bloglarian.blogspot.com/ DONE
 


2)  Lengkapkan Slogan "Saya suka berblogwalking kerana...." (tidak lebih 30 patah perkataan) DONE

 "Saya suka berblogwalking kerana dgn blogwalking saya biasanya mendapat banyak maklumat dan pengetahuan secara tidak langsung disamping melihat bagaimana blogger-blogger lain menulis dan merekabentuk blog mereka"

3)  Follow Bloglarian DONE

4)  Tag 3 orang atau lebih rakan DONE

Aibaks
balkis
Cik Shinju
eka & t.o. r. r. e. s 

5)  Sila beritahu rakan yang anda Tag melalui comment DONE

6)  Tinggalkan link post anda di comment entry ini bersama NAMA BLOG ANDA DONE

6 comments:

Cik SHiNJU said...

Yesss...!!! :)
Memang nak join pun,tapi xde org nak tag..huhuh..sonok n boleh jimat masa...bukak byk blog dlm satu window..

FaDzLiNa said...

err...cazari kun..not so sure cam mana mende alah bloglarian ni..tapi..join sbb cam best & kena tagged dengan rumate.
so..i tagged u along :)
gomennasai ne!

ken said...

running blog? :)

Fyzal said...

bloglarian ni satu usaha bersama yg baik oleh tuan punya blog Furdunesia Online @ PadelBlog.

balas kunjungan ke sini. thanks for coming to my blog. appreciate it so much :)

have a nice day.

Cazari said...

thanks for the explanation and visit, fyzal :)

**kopoklekor** said...

nk adiah...join my GA ya..hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...