Wednesday, January 5, 2011

Award dan Lagu

Arini aku tak cukup tido.. So sgt mls utk korek² ape nak citer..
Memula aku nak bg En. Zan award ni sbb jadik follower ke-300 aku. Thanks sbb sudi folo..


Then aku nak share a few lagu yg aku tgh layan berkali-kali skrg

Sahabat Selamanya (Upin dan Ipin) - Padi

Karena Sahabat untuk selamanya
Bersama untuk selamanya
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya setia

Berakit-rakit kita kehulu
Berenang-renang kita ketepian
Kita berbeda untuk saling mengisi
Segala kekurangan kita

 

Mencari Sahabat untuk selamanya
Atasi semua perbedaan
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya… Selamanya setia




---------------------------------------------------------------------------------------------------

Dunia - Bunkface

Gelisah tak bermaya
Manipulasi angkara kita
Dan bencana yang melanda
Generasiku menjadi mangsa
Dan ini bukan lagi
seperti yang kau impikan
Percaya kataku

Aku bimbangkan dunia
Tiada cahaya ku terima
Aku tentang segalanya
Moga kau akan turut serta
Di dunia




---------------------------------------------------------------------------------------------------

Sheila On 7 - Hari Bersamanya 

Mohon Tuhan
Untuk kali ini saja
Beri aku kekuatan
‘tuk menatap matanya

Mohon Tuhan
Untuk kali ini saja
Lancarkanlah hariku
Hariku bersamanya


6 comments:

NAZRUL AZAT said...

lagu jepun xde ke ;-D

Cazari said...

ade.. tp sbb tgh mood melayu

Adem and Cats said...

:) love

www.ademncat.co.cc-adem n cats

nadzirah aqilah said...

saya suka lagu hari bersamanya tu!!! hehehe

::..Dia daYa..:: said...

lagu korea ada tak :)

Cik SHiNJU said...

Kasi la lagu Jepun lak..
Buat lirik dgn terjemahannye skali..
hhehe :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...