Tuesday, January 4, 2011

Backdrop Cun Drp Decoback

Pernah tak rasa klu kita amik gambar toys/action figures kita, gambar tu sgt bosan sbb takde backdrop yg chantek utk diletakkan sbg latarbelakang. So arini aku nk share set² backdrop yg chantek drp Decoback.

Decoback telah menghasilkan 4 set backdrop dgn 8 design. Backdrop ni sume dibuat drp kadbod dan diprint secara semi-gloss. Backdrop ni akan dipegang oleh 2 keping pemegang plastik bentuk L


Backdrop ni sesuai utk figures bersaiz 3″ – 12". Kekurangan dia cuma dia ade limited design je skrg. 8 je. So kita definitely akan cam la klu kwn2 kita ade beli gak. Hehe.

Ckp bnyk tak guna, jom tgk camne rupa Decoback nih..

Kamen Rider W HeatMetal in action

Ni la pemegang plastik bentuk L tu

Cam rumput betul kan?

Kamen Rider W CycloneTrigger kat padang yg ade petir

RX78 kat dlm kilang


Flight nk berlepas, tp slack sket kat tapak hitam tu

Superman yg sgt macho berdiri melihat bumi kat bwh
Untuk maklumat lanjut, bolehla melawat website diorg kt sini

8 comments:

TiMmiE said...

smart! ^^

nadzirah aqilah said...

betol lah.. terus jd mantap gambarnya.. cool!!

Cik SHiNJU said...

A;ah la...bacdrop rumput n petir tu mcm real..Bape rm?

A.D.A.M. said...

Ko beli ek?

Cazari said...

timmie & nadzirah.. kan? padahal letak backdrop je..

cik shinju.. USD 10 (siap shipping) utk 4 set terdiri drp 8 keping gambar

A.D.A.M.. takla..but planned to buy

Kamil ace said...

gila smart weyh!!

Wahida Nasution Thakhrim said...

smart sangat tu!!

NUR AIN AZMAN said...

Keep it up


jom komen sini

wish me luck

http://officialaenlicious.blogspot.com/2010/12/contest-fesyen-untuk-semua.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...