Thursday, January 6, 2011

Toy Review: Figma Kamen Rider Dragon Knight dan Wing Knight

Figma tetibe je aritu kuarkan toys kamen rider. Memula aku mcm sgt teruja la tgk sendi² yg tersembunyi. Dan nampak kemas je figure dia. Banyak lak aksesori tu. Smp la aku ter'pre-order' diorg ni. Later on, bila tgk kat Hobby Search nye website, br aku nampak cat diorg yg sgt selekeh. So, aku kansel aku nye pre-order.

Ni masa memula aku tgk pic diorg.. teruja..

Dragon Knight.. Dr jauh nampak smart kan
Wing Knight

Dan sampai la bila aku tgk dia nye close-up

Ni ha.. Gile buruk kan
So aritu aku baca review sorg forummer ni.. Mmg dia sgt kecewa la dgn Figma Dragon Knight ni. Aku sgt² bersyukur tak jadik beli aritu.

4 comments:

nadzirah aqilah said...

ha'ah.. betol2! nasib baik cancel.. dari dekat nampak kehuduhannya..

NAZRUL AZAT said...

baik beli ice cream,mkn pon sodap, yeeayyyyy

LilY said...

beli CJ7 lah..
baru lah berhantu..
ekekeke

udin said...

nasib baek lu xbeli.. haha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...