Friday, January 7, 2011

GiveAway EdY : Awak Busuk!


Ptg smlm aku telah ditag oleh cik kekelip utk join GA ni.. Ni ayat beliau:

last but not least saya nak tag Cik Aqish yang comey-lote & Incik cazari yang macho!.
tapi jangan lak salah sangka yang diorang busuk!
diorang tak busuk taw. kurang wangi jekk. haha!!

Smp ati kamu cik kekelip.. dr ptg smlm aku duk pikir (sambil bau² kat area ketiak bawah lengan aku).. Nak tido mlm pun aku rasa sgn boontoo.. Siap mimpi kena hempap dgn antu stokin yg seksi menyeramkan..Pg td aku bgn tido seperti seorg loser.. Aku siap delete lagu We Are The Champion yg ade kt dlm pendrive aku..

Selalunya bila aku kecewa, aku malas mandi, pakai selebet².. Tp harini aku mandi 2 kali.. Satu mandi pagi dan satu lagi mandi wajib sunat pg jumaat.. Dh siap pakai hengsem², ingat nak final touch tu dgn perfume.. Tgk² yg ade botol perfume je.. sume kosong.. *background music citer seram*

Aku berlari-lari anak masuk kete sambil perhatikan anak jiran aku yg berlari² smbil bwk anak kucing, bergegas ke opis dan terus menulis entry ini.. *Mengah*

Ok aku tipu.. hehe.. aku gi minum dulu td, buat blogwalking then tiba² tingat aku kena wat entry nih..

So, kat sini aku nak mohon jasa baik En. Edy yg hengsem utk adiahkan aku perfume beliau.. Serius, citer kat atas tu sume benar belaka.. Takde satu pun yg bohong (termasuk la yg aku slash tu).. Aku pun dah follow beliau and letak lg banner awk busuk tu kat sini..

Lg satu, aku bkn nk kepoh² la tp ni 2 org kwn aku ni.. bila masuk je blog diorg ade sket bau.. tak bnyk.. sket je.. aku nak diorg berkongsi ape yg aku rasa.. Diorg ni ialah wakron dan geng jepun ku, fadz..

*Kpd nama² yg disebutkan di atas, aku gurau² je k? korg tak marah aku kan? korg sayang kwn baik aku kan?

6 comments:

E.d.Y said...

haha..lawak2

Thanks sudi join giveaway ni..semoga ada tuah untuk menang miniature tu...good luck..:)

kekelip said...

hye incik kurang wangi!..hahahaa~
gud luck too~

butterflyana said...

Good Luck!
:)

SyedGraphiX said...

hahaa..lawak laa.
gudluck! XD

nadzirah aqilah said...

hehehe.. join jugak.. gud luck encik cazari..

Cazari said...

Incik Edy.. thanks... reserve satu adiah utk sy ye

kekelip.. huhu ckp lg..

butterfly, syed dgn nadzirah.. thanks..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...